FOREDRAG

Rune Strøm tilbyder en række foreskellige foredrag. Fælles for dem alle er fokus på god kommunikation, trivsel og konflikthåndtering. Foredragene kan både vinkles til forældre, fagpersoner og virksomheder - alle kan få gavn af Runes perspektiver.

Fra krise til udvikling – ’DARE TO CARE’

Formålet med foredraget er at give indsigt i de menneskelige mekanismer, der opstår, når vi er under pres og oplever krise i vores liv.

Rune Strøm er kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master Practioner i mediation.
I dette foredrag tilbyder Rune værktøjer til at håndtere konflikter i vores dagligdag, og han giver personlige eksempler på den forskel, vi kan gøre i hinandens liv, hvis vi tør drage omsorg for hinandens trivsel. Rune vil inspirere til, hvordan vi kan tage dialogen med hinanden og gøre det let at tale om svære ting.

Han giver dybtgående indsigt i vigtigheden af at håndtere svære følelser og tanker, der til tider kan virke overvældende på os. Han adresserer den ødelæggende virkning af depression og angst, men peger også på den potentielle personlige udvikling, der kan udspringe fra personlig krise.

Runes oplæg er fyldt med energi og en stor mængde humor. Han er provokerende og er ikke bange for at dele sine egne personlige mangler, tragedier og dæmoner. Han visualiserer komplekse forhold som kommunikation, konflikter og kriser, hvilket gør dem mere enkle og tilgængelige.

Gør dig klar til et dybt foredrag med masser af læring og inspiration.

Den gode arbejdsplads

Dette super humoristiske og lærerige foredrag er et af årets højest evaluerede foredrag. Rune Strøm får altid topkarakterer for sine foredrag. Kommunikationseksperten Rune Strøm giver sine deltagere en forrygende indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på en arbejdsplads.

Med masser af effektive redskaber og samtidig en enkel og humoristisk tilgang til at forstå den gode kommunikation, styrker Rune Strøm deltagernes evne til at forstå kollegaerne. Han skaber en god stemning og formår samtidig at minimere risikoen for fremtidige konflikter markant. Indholdet er konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor vi som kolleger, ledere og medarbejdere ønsker at se hinanden som medspillere.

Foredraget giver en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer, der utvivlsomt vil styrke personalet.

Anne Zeeberg, ATP Ejendomme A/S
"Rune Strøm var velforberedt og brændte helt sikkert for emnet. Det kunne vi alle i forsamlingen mærke. Han var utrolig energisk og det var flot, så meget han brugte sig selv og sin egen historie i foredraget. Det gjorde det meget autentisk."
Susanne La​uridsen, Ullits skole
"Rune er nærværende, har god kontakt til tilhørerne og formidler sit budskab lærerigt og humoristisk passende perfekt til tema og målgruppe. Det er anden gang Rune er her. første gang var det bestyrelse og medarbejdere der fik glæden. Alle ville gerne dele denne oplevelse med resten af forældreskaren."

Konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering

Dette foredrag giver jer en positiv – og effektiv – tilgang til kommunikation og konflikthåndtering i dagligdagen. Hvis I vil møde en foredragsholder, der byder på konkrete redskaber, hvormed man kan håndtere hverdagens kommunikation og konflikter i personalegruppen, er dette Rune Strøm foredrag et rigtig godt bud. Foredraget bygger på vellykket og gennemtestet praksiserfaring med et solidt teoretisk grundlag.

Gennem “konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering” formidler Rune redskaber, der er centrale i forhold til at mestre konstruktiv kommunikation. Indholdet bliver konkret præsenteret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor I ønsker at se hinanden som medspillere fremfor modspillere. Foredraget giver jer først og fremmest en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, alvor og et indblik i kommunikationens enorme kraft.

Så tal dog pænt for helvede!

Hvad enten du booker dette foredrag til målgrupper bestående af forældre, pædagoger, lærere eller andre, der arbejder med børn og unge, giver det deltageren en fantastisk mulighed for at tilegne sig konkrete og tidssvarende kommunikationsredskaber. De får ikke blot værktøjer til at styrke deres kommunikation med børn og unge, men også stærk indsigt i og redskaber til forebyggelse og håndtering af de konfliktsituationer, som børn og unge nemt bringer sig selv i.

Foredraget tager udgangspunkt i Rune Strøms bog ”Så tal dog pænt for helvede” fra 2013. Her tager han udgangspunkt i sin uddannelse som pædagog fra socialpædagogisk seminarium og hans efterfølgende arbejde som leder, mediator, tillidsmand og AKT-vejleder.