Anbefalinger

Trine Gundesen og Thomas Hou Nielsen, MARIAGERFJORD KOMMUNE
"Da Rune forlod bygningen sad samtlige deltagere med tilbagestrøget hår og vindfølsomme øjne. Rune leverede kort sagt et energipakket, underholdende, tankevækkende og ruske-op-i-alle-deltagere indlæg. Der blev i den grad sat billeder på vores hverdag og vores møder med hinanden - og dét med eksempler, der med al tydelighed understregede pointerne. Forestil dig en tidligere kampssportsudøver, en rystet cola Zero, fedtet gulv, kæmpebambus, svigermor, Holstebro by night, føøøølelser, alliancer og knus og kram i mængder, Mariagerfjord Kommune aldrig før har været vidne til - og tilsæt det så en god portion reel fagligt indhold, dygtig formidling og et energiniveau, der kunne erstatte Danmarks forsyning af konventionel energi i en uges tid... Så har du billedet af Rune Strøm. Det hører sjældenhederne til, at eksterne oplægsholdere signerer bøger og uddeler krammere. Men det er et godt udtryk for, at Rune rørte os med et livgivende boost."
Michael, Daginstitutionen Blomstergården
"Det var blændende godt. Talte fra start til slut uden hverken manuskript eller dias eller lignende."
Mette Bjerre, Region Nordjylland
"Vi er SÅ begejstrede for Rune, hans foredrag, tilgangen og underholdningsværdien samt de teorier og gode input der lever videre i hverdagen hos vores kollegaer/medarbejdere."
Malene Thielsen, EMCO Controls A/S
"Super fedt, at det var et levende foredrag på den måde at tilskuerne blev meget involverede, og at Rune løbende ændrede spor i forhold til, hvad han kunne fornemme fyldte. Det betød, at det blev et meget målrettet og ekstra givende foredrag. Og så er jeg helt vildt imponeret over hans evne til at fange selv de mest skeptiske. Vi er super tilfredse!"
Eva Lie, ZBC
"Rune er inspirerende og underholdende - men aldrig så underholdende at han ikke hele tiden trækker tråde til noget seriøst vi skal huske og vide - der er altid læringspointer vi skal huske og bruge. Hans evne til at være vild,klog, morsom og alvorlig er imponerende."
Jeanette Lyngby, TAARBÆK KOMMUNE
"Rune Strøm holdt et levende, energisk oplæg. Han ”gav” os nogle rigtig gode billeder på noget der kan blive til et fælles fagligt sprog: Den indre cola, der enten kan boble over, være flad eller en sovs… Han gav os konkrete metoder til at udfordre egen tankegang: Bytte tændstikker, og se elefanten fra flere vinkler.Rune Strøm brugte et ligefrem og tilgængeligt sprog, endvidere var han meget konkret.Oplægget var professionelt, han gav af sig selv på en uhyre sikker og bevidst måde. Det var en sand fornøjelse!"
Jeanne Storm, Region Syddanmark
"Det var et super godt foredrag. Vi har fået mange tilbagemeldinger på, hvor godt det var. I en travl hverdag, fik vi arbejdsglæde samt ny energi, til endnu en travl hverdag. Det gav ligeledes stof til eftertanke vedr. misforståelser i forbindelse med kommunikation. Rune og hans fantastiske udstråling, energi og engagement smitter."
Nina Vejby, Den Kommunale Tandpleje i Frederikshavn
"Rune ramt spot on med hans oplæg og alle var hele følelsesregisteret igennem under Runes fremlæggelse. Vi gik alle hjem med nogle fantastiske udtryk, begreber og redskaber, som allerede bliver brugt dagligt på klinikken. Vi skal helt sikkert mødes med Rune igen."
Gitte Fjeldgaard Hansen, FOA
"Rune var meget levende og inddragende og det gjorde stort indtryk på deltagerne. Rune anvendte nogle gode metaforer, som medarbejderne kunne anvende i deres videre arbejde med at skabe større arbejdsglæde. Tusind tak til Rune, fordi han formåede at være meget tilstede under foredraget og fordi han gav sig 110%, mens han var på. Man kunne mærke, at han brændte for det han fortalte om. Super gode slides, som ikke fik overdøvet hans budskaber."
Dorte Rommelhoff, UCSJ
"Rune Strøm er en forrygende foredragsholder, som ved en masse, er mega forberedt og bruger sig selv, hvilket gør hans performance både levende og nærværende. Vi blev både underholdt, beriget og hensat til egne reflekterende tanker i en hel dag om konflikthåndtering."